Fanpost

Vi har valgt at bringe et par af de mest stillede spørgsmål til ESmB?. Der bør tages forbehold for, at nogen af navnene er opdigtede, dette gælder også visse biord og hele konteksten i de fleste spørgsmål, for ikke at sige alle. Dette har vi gjort for at sikre en anonymitet af de enkelte spørgere.

Kære Et Stykke med Bart?

Jeg havde engang en tam due der kunne danse introen til "Åndernes hus", men jeg tabte den i et spil ludo. ZZzzzzz (hov, faldt lige i søvn - lider af akut søvnmangel, siden min mand forlod mig til fordel for at koncentere sig om at udvide sin myrefarm). Mit spørgsmål er derfor: Hvis man slår en globus og der står en anden spiller på den næstkommende globus i forvejen, bliver man så slået hjem?

Hilsen Fantom Gerda

Kære Fantom Gerda
Nej!!! Det gør man selvfølgelig ikke! Vi kan naturligvis ikke være et hundrede procent sikre, men hvis det er som du siger: "havde en due der kunne danse introen til "Åndernes hus" " - så skulle den være sikker (en regel der blev indført af den polske Ludo-legende Argo).
Men det var sjovt du lige sku spørge om det, for det minder os om engang vi var på telttur.

Med vanlig hilsen
Et Stykke med Bart?

Kære Et Stykke med Bart?


Stik imod forventningerne blev jeg et år ældre sidste torsdag. Lægerne havde ellers forsikret mig om, at jeg kun havde få timer tilbage at leve i, da jeg for 3 år siden opsøgte lægelig hjælp, i forbindelse med en hårtransplantation hvor jeg havde fået en forkert hårfarve.
Som sagt "Stik imod forventningerne blev jeg et år ældre sidste torsdag". Ja, før var jeg 46år og tre måneder, nu er jeg 47år og tre måneder ... men det er det mindste. Jeg har fået et komplet nyt syn på livet. Ifølge min optikker har jeg nu +3 på højre øje og en bygningsfejl (de har lagt rockwool i kælderen i stedet for på loftet). Så derfor vil jeg spørge jer: Hvor får i idéerne til jeres sange fra?

Hilsen Hanne, 47 år og 3 måneder

Kære Hanne, 47 år og 3 måneder
Vi er utrolig glade for at du spørger om netop dette spørgsmål. Sidst i december 2003 havde "Linie 3" deres sidste show i Herning hallerner. Henrik fik sat en skarp albue ind foran Amin Jensen mens Ulf skærmede Finn Nørrbygaard af med en polka. Vores vakse vovse kaldet Jesper Langballe, hapsede flerer jokes i en skraldespand og dem har vi stort set bygget al vores musik over. Det kan dog også hænde, at vi selv finder på noget sjovt, hvis vi fx fejlciterer nogle artikler fra Vagttårnet eller hvis det viser sig at der er hår på sæben.

Med vanlig hilsen
Et Stykke med Bart?

Kære En stuk med bart

Jeg er fra dyre-programmet "Når hesten er med i en pornofilm" og ingen af vores eksperter har kunnet svare på vores seneste seerspørgssmål. Derfor har vi vendt os mod jer. Vores hingst - "kaninus" - er her i mandags blevet gravid og vi overvejer nu at få den kastreret. Hvad siger I?

Hilsen Hestepigen, 47 år

Kære Hashpibe, 47 år
Ja, en kastrering i ny og næ har ingen jo taget skade af. Selv har vi op til flere gange muntret os med at kastrere kæledyr ved festlige lejligheder. Du bør dog være opmærksom på ikke at have hvidt tøj på.

Med vanlig hilsen
Et Stykke med Bart?

Kære Et Stykke med karte hør

Jeg tror at jeg taler for alle os her på Hobro egnen når jeg nu kan sige "Webergrill".

Hilsen Gørhild Torstendottir

Kære Gørhild Torstendottir
Ja, det lyder som et alvorligt problem. Du bør helt sikkert kontakte egen læge.

Væbnet hilsen Henrik

Kære Et Stykke Med Bart?

Vi er et par stykker fra 7a på Gjørlev special skole som er ved at lave et projekt om kendte. Vi vil gerne hører om ...

... (red) vi har valg at slette resten af brevet

Tusind knus, kys og kram og glade smilies fra
Ulla og Lisa - vi elsker Jer!

Kære Ulla og Lisa

Fuck jer!!!

Kære Niels Sørensen

Vi kan desværre ikke levere 10 tons stål til i morgen, men kan I vente til kl 13. i overmorgen?

Kælig hilsen Fætter BR

Kære fætter
Jeg tror at du har fået forkert adresse, men Henrik har lige været nede i Fakta og hvis du ved vægten trykker på druer, kan du få 7½ for hans ur og 19kr for hans arm (23 kr. hvis du trykker på dadler- hvilket jo faktisk er en slags tørret drue..).

Med vanlig hilsen
Et Stykke med Bart?

Hej mor,

send flere Ikea-møbler (helst dem på s. 23 i bræk-gul) og sig til Gørhild at jeg ikke ved hvor hans penispumpe er.
Hilsen Hr. Völler

Kære Hr. Völler,
Vi er glade for dit spørgsmål. Du skal nok arbejde lidt med din selvtillehed. Vi må på nuværrende tidspunkt bringe et citat ind: "Man skal ikke lave en raket til månen før "the eagel" er landet" (Ivedsen, s. 55 linje 47-66) og desuden bør man ikke lade sit gymnastikhåndklæde ligge i gymnastiktasken i for lang tid, da det kan blive jordslået (bitter erfaring).
Med vanlig hilsen
Et Stykke med Bart?

De to krukker fra Et Stykke Med Bart? forbarmer sig over to fans, giver dem et forsigtigt kram og bliver for barmed. (sætning kendt fra gæt og grimasser)

Hjem - Indhold - Kontakt os