Waiting.dk - datingsite for dig der forventer at venter længe

Vi har modtaget et væld af interessante profiler fra guldklumper, der endnu ikke er blevet opdaget på trods af deltagelse i op til flere halbal.

Nyeste profiler:

Ung frisk 47 årig bankoopråber med ondartede bylder fra fodsål til isse (kendt fra ”Jobs bog”, kap. 2 vers 3 - 10). Fabrikerer selv mine påskeklip og danser som Mogens Rubenstein. Jeg søger en ballonskipper, men alt i 3D har interesse.
(fotograf på vej)

Tung harsk 47 årig mimer søger 23 årig ligesindet. Jeg er (r-)enlig og danser som Jytte Abilstrøm iført papmache siddende overskrævs på et økologisk multoilet. Har ved flere lejligheder optrådt som den anden halvdel af Pjerrot.
(ortopæd på vej)

Fotomodel søger blind hermofodit på 47 til længere forhold på 7-8 sekunder. I min fritid bruger jeg meget tid på at karte hør og udstoppe levende dyr. Alt har interresse, men andre blæse instumenter modtages også.
(kerograf på vej)

Mage søger krage. Jeg er en albinoundulat på snart 3 år (47 menneskeår) og bor hos mor Herdis. I min fritid spiser jeg hirsefrø og pirker til et spejl når jeg ikke har travlt med at sutte på min saltsten.
(stetograf på vej)

Satanistisk hiphopper med egen pram. Jeg er aktiv forkæmper i kampen mod de omfattende løgne om Erik Glipping. Jeg tager stærkt afstand fra alle konspirationsteorier om at Erik Glipping skulle være murdet, han har nok bare glæmt at ringe hjem. Alt dette er det pure opspind af den sensationssøgende presse med Saxo i spidsen.
(fotogiraf på vej)

Ugens topprofiler

(Dem vi nok aldrig kommer af med)

Bjarne Hansen


Bjarne Hansen
47 år
idealvægt på 69 kg
12 mm "kavalergang"

Bjarne har stor erfaring (3 dages) inden for praktisk arbejde som rodie for klovneshowet "vi kan finde på hvad som helst". I de seneste 30år har han ikke haft færre en 3 timers tvangsaktivering.

Nansy


Nansy
47 år
idealvægt på 52 kg
2 mm "kavalergang"

Først i 12-års alderen opdagede en onkel til Nansy under en badesituation, at Nansy var en ung mand i blomst. Siden har Nansy arbejdet som karl på sin søster Mogens' gård.
Arne Jensen


Arne Jensen
47år
idealvægt på 63 kg
53 mm "kavalergang"

Arne er munterheden selv. Desuden er han, som han selv siger: "Knald-hamrende go' til det med at reparere!" Han lever som selvvalgt "lonely ranger", dvs. ungkarl, for som han påpeger: "man har ikke brug for en kvinde når man har gaffa-tape!"
Helmut Cool


Helmut Cool
47 år
idealvægt på 112 kg
15 mm "kavalergang"

Helmuth er en stor opfinder. Han har bl.a. selv designet sine bukser og har engang selv repareret et knækket kridt. Helmuth siger ikke så meget, men lugter ilde.

Afviste!

Ind imellem indløber der profiler som ikke kan godtages.
Gerd Søren Quist


Gerd
45 år
idealvægt på 48 kg
?? mm "kavalergang"

Gerd er en svært uheldig mand. Han er meget angst for at være udenfor, da han er "tumlefumler".
Han blev for første gang blev kendt i Big Brother 1, hvor han blev stemt ud efter kun 1 time.
Sidste år var Gerd indvolveret i ikke mindre end 14 jagtulykker - uden for jagtsæsonen. Desuden er Gerd:

BORTVIST PGA. UHELDIGE OMSTÆNDIGHEDER

Ugens bund profiler

(vi er ikke sikker på at de er i live)

Klein von Bistrup

Om mig: Jeg er en glad og smilende frisk fyr - altid med et smil på læben (jeg blev tabt/smidt på gulvet som lille). Du er en ung pige og gerne med en god barm der matcher mit look. Og ja, det er mig fra Abernes Planet. Jeg spillede menneske og brugte meget realistisk en latexmaske for at skjule mit sande ansigt.

Mogens Fabrian

Om mig: Efter pigerne har været sammen med mig blærer de sig ofte med at de har taget en morfar. Jeg er en god lytter og søger blot en ledsager jeg kan dele min interesse med.

Eigil Grintehval

Om mig: Min store passion er den pulserende mode inden for hår design. Derudover har jeg et særligt talent for at imitere en bæver. Som man kan se på mit profil billede bærer jeg altid på mit tøndebånd, så jeg kan fordrive tiden på en munter måde.

Henrik Petersen

Om mig: Man skal altid lukke sin øverste knap. Jeg går meget op i at man ser ordentlig ud. Hvis du kan leve op til mine krav vil det glæde mig hvis du vil skrive til mig. Billede er et krav. Jeg er ligeglad med hvem du er som person, det er det ydre der tæller. I min fritid rejser jeg rundt med mit hånddukke teater og opfører store Claus og lille Claus.

Name Saylor B. L.

Om mig: I går samlede jeg min klemme nr. 894.793. Som belønning fik jeg overrakt et nyt stykke sæbe, som jeg desværre kom til at tabe, da jeg triumferende marcherede gennem baderummet.
Mode har altid haft min største interesse og jeg har de sidste 14 år udelukkende gået i striber, da de slanker - den eneste sikre slankekur.
I min fritid mimer jeg; jeg har således mimet et penselstrøg, en person der bliver jagtet af sure forbipasserende på strøget, samt introen til afslutningen på "Mein Kampf".
Jeg kan lige lægge vejen forbi dig engang i 2034.

Henning Haraldsdatter

Om mig: Hrmm, hmmm. Grghhmm, rmmmhr mmm. Mrhhh. Hrrrr grrnnn gnnnrr. Krrrh.

Flemming Flattejern Hamme

Om mig: Jeg er ikke typen der bliver lang i ansigtet. I mit professionelle liv, arbejder jeg som hånddukke. Mine medspillere har ofte lidt ondt i røven, når det er mig der får lov at spille Lille Claus. En sidste kvalitet jeg vil nævne er min evne til at gemme mig i selv meget små æbletræer når jeg er på æble rov.

Hramder Kofod

Om mig: Jeg består af 73 % bregne og 27 % vandlås.
Jeg har altid været damernes ven, men mit store vatforbrug har kostet mig et par venskaber.
Udover jeg er utrolig god til at hænge ting på, matcher jeg langt de fleste hørprodukter.
Jeg har engang deltaget i en demonstration.
Til daglig er jeg model for Nettos damestrømper og i gang med at lave verdens største askebæger af ler.

Gerd Gert

Om mig: Jeg har altid været vild med violiner og spiller så tit jeg kan. Mine ben er blevet kappet af ved knæskallerne, men kravler altid afslappet klædt omkring, med en pibestump i munden.

Opret profil på waiting.dk

Er du interesseret, så udfyld nedenstående skema og indsend et vellignende billede af Mogens Camre.

Om dig

Navn:
Stjernetegn:
Køn: Ja  Nej 
Adresse: (stamværtshus)
Alder:
(den der opgives i profilen, dvs. alder efter sind)
Alder: (efter udsende)
Har du børn?: Ja  Nej  Ved ikke
Antal underbukser? færre
Min veninde er: grim og jeg er smuk. smuk og jeg er alternativt smuk.
Beskriv dig selv som din
mor ville have gjordt det:
Beskriv med 5 ord hvorfor at
bæver er så bange for dig:

Du søger


Køn: Mand  Kvinde  Hermofodit 
Jeg ser helst at du har: Egen bil  Herpes 2  Et underliv 
Dårlig mave  God humor (når det gælder mit udseende)

Du skal være opmærksom på, at dit liv nok overhovedet ikke vil forandre sig, efter at du har oprettet en profil.

Hjem - Indhold - Kontakt os